Reacties op de inspiratiesessies

Schermafbeelding 2013-11-12 om 13.28.28Wil je slimmer leren werken met groepen in interactieve meetings? Op deze pagina vind je diverse reacties van deelnemers aan de inspiratiesessies. Heb je zelf deelgenomen, voel je dan vrij om hierover te vertellen (zie onderaan deze pagina).

Comments

  1. Een echte inspiratiesessie die me heeft doen besluiten de workshops over facilitative leadership te gaan volgen.

  2. De sessie werkt inspirerend. In korte tijd krijg je al ideeën mee die je meteen in praktijk kan brengen. Ik heb me na afloop ingeschreven voor alle drie de workshops, echt zin in.

  3. Stephanie zegt

    Enthousiaste en hartelijke workshopleider /facilitator. Laat faciliteren in praktijk zien. Goede ideeën opgedaan. Praktijkboek over faciliteren van workshops had ik al in huis, ik ga hier zeker mee aan de slag!

  4. Erg leuke en inspirerende workshop. Ik heb het boek meteen hierna besteld en overweeg me in te schrijven voor één of meerdere vervolgdagen. Goede inhoud, inspirerende presentator. Complimenten Jeroen!

Speak Your Mind

*