Inschrijven open trainingen

Onze training kun je nu online volgen, met de volgende BONUSSEN

Wij volgen de RIVM-richtlijnen als het gaat om onze open trainingen. Parallel aan de periode dat de scholen dicht gaan vinden er geen groepsgewijze open trainingen plaats in de periode van 16 maart tot 27 april 2020 in Utrecht. In plaats daarvan bieden wij jou alle trainingen online aan! Als je hierover specifieke vragen hebt, stel die via ons contactformulier. Dus geen zorgen, je kunt onze trainingen hoe dan ook volgen!

Dus voorlopig bieden wij onze trainingen NU alleen online aan met het volgende pakket:
– De training in zijn geheel met video lessen. Professioneel opgenomen (niet thuis met een telefoon zullen we maar zeggen). Compleet én tot the point. Waarbij jij de lessen kunt volgen waar en wanneer je dat het beste uitkomt.
– Een Q&A Webinar in KLEINE besloten groepen met mensen die de videolessen van een training gevolgd hebben. Zodat we gericht en interactief met elkaar aan de slag kunnen

Met daarbij 2 extra BONUSSEN:

BONUS 1: Recht op een gratis coachingssessie voor het ontwerpen of begeleiden van een interactieve bijeenkomst in 2020 voor een ieder die zich inschrijft voor de drie open trainingen.

BONUS 2: Deelname aan onze online training Effectief Online Overleggen, voor iedereen die (plotsklaps!) thuis werkt en graag tips, do’s en don’ts wil ontvangen over slim online overleggen.

Inschrijving online trainingen
Er wordt achter de schermen keihard gewerkt door het Hartelijk Gefaciliteerd team om de trainingen online te krijgen op korte termijn. Zodra je je daarvoor kunt inschrijven sturen we jou bericht als je al op onze mailinglist staat. Of kun je via het contactformulier ons vragen daarover informatie gestuurd te krijgen.

Open trainingen in Utrecht
Je kunt je hiervoor gerust inschrijven. Indien een training onverhoopt niet doorgaat blijft jouw inschrijving van kracht, conform de algemene voorwaarden. Want er komt natuurlijk weer een tijd dat we weer off-line gaan en groepsgewijs bij elkaar kunnen komen.

Over Foundation of Facilitative Leadership:

  • De volgorde Ontwerpen-Werkvormen-Groepsdynamica is het meest ideaal.
  • De volgorde zoals je deze dagen wilt volgen kun je echter ook zelf bepalen als dat beter past.
  • Deelname aan alle drie de trainingen levert het certificaat op voor the Foundation of Facilitative Leadership.
  • De training Groepsdynamica kan alleen gevolgd worden nadat je de training het Ontwerpen van Interactieve Bijeenkomsten hebt gedaan. Want tijdens deze training leer je bijeenkomsten zodanig ontwerpen dat je daardoor minder/geen last hebt van ongewenste groepsverschijnselen.
  • De twee bonussen, de coachingssessie voor het ontwerpen en begeleiden van een interactieve bijeenkomst in 2020 en de online training, Effectief Online Overleggen, worden automatisch aan jouw inschrijving voor the Foundation of Facilitative Leadership toegevoegd.
  • De volgorde Ontwerpen-Werkvormen-Groepsdynamica is het meest ideaal.
  • Deelname aan alle drie de trainingen levert het certificaat op voor the Foundation of Facilitative Leadership.
  • De training Groepsdynamica kan alleen gevolgd als de training het Ontwerpen van Interactieve Bijeenkomsten gevolgd is. Want tijdens deze training leer je bijeenkomsten zodanig ontwerpen dat je daardoor minder/geen last hebt van ongewenste groepsverschijnselen.
  • De volgorde zoals je deze dagen wilt volgen kun je echter ook zelf bepalen als dat beter past.
  • Je ontvangt de twee bonussen het recht op een coachingssessie in 2020 voor het ontwerpen of begeleiden van een interactieve bijeenkomst en deelname aan de online training Effectief Online Overleggen als je je inschrijft voor de drie trainingen van de Foundation of Facilitative Leadership.

KIES JE TRAINING(EN)