Contact

Annet Noordik, directeur, facilitator, trainer, spreker

Joop Gerritzestraat 13, 1063 EK Amsterdam
annet@hartelijkgefaciliteerd.nl

06 55 70 50 82

 

Yvonne Lemmens, partner, facilitator, trainer, dagvoorzitter

Wethouder Beversstraat 104, 7543 BN Enschede
Yvonne@hartelijkgefaciliteerd.nl

06 12 96 31 07

 

Andrea Neugebauer, Office Manager

Voor al je administratieve en praktische vragen:  mail Andrea
info@hartelijkgefaciliteerd.nl

06 20 71 28 15

 

Trainingslocatie trainingen Faciliterend Leiderschap:  Seats2meet.com Utrecht CS is de plek om elkaar te ontmoeten. Zij faciliteren fijne ruimtes voor onze trainingen, wifi, koffie & thee en een heerlijke lunch. Seats2meet.com Utrecht CS ligt op een steenworp afstand van Utrecht Centraal Station, in Hoog Catharijne en is hierdoor goed bereikbaar.

Klik hier voor de adresgegevens en de routebeschrijving naar onze trainingslocatie voor de open trainingen.

Trainingslocatie trainingen Visueel Faciliteren: Strategiefabriek Utrecht. De Strategiefabriek biedt ruimtes waarin teams in een flow komen, momentum creëren en een perfect resultaat bereiken. De hele dag fairchain koffie, verse thee, duurzame frisdranken, sappen, fruit en versnaperingen. Er wordt een biologische lunch gereserveerd. Het adres is Europalaan 100, vierde verdieping, 3526 KS Utrecht. Het ligt op 14 minuten loopafstand van Utrecht CS. Parkeren is gratis voor de deelnemers.

Let op! Er is een uitzondering voor de training Visueel Faciliteren van 28 november aanstaande. Deze vindt plaats in de Strategiefabriek Amsterdam. Het adres is Hogehilweg 20, 1101 CD Amsterdam.

Contactformulier