Ervaringen van deelnemers

feedbackWie kunnen beter over het nut van onze trainingen vertellen dan onze cursisten zelf? Op deze pagina vind je diverse reacties.

“De trainingen Facilitative Leadership van Hartelijk gefaciliteerd vormen een mooi drieluik. De eerste training gaat over het ontwerpen van een structuur die past bij doel en doelgroep. De tweede betreft de keuze van passende werkvormen. De laatste is o.a. een oefening in het omgaan met weerstand en moeilijke deelnemers. De trainingen zijn leerzaam en inspirerend. Ze bieden een goede combinatie van theorie en praktijk en veel ruimte voor oefenen (o.a. met door deelnemers ingebrachte cases). Ook voor wie al redelijk wat ervaring heeft met faciliteren, zijn de trainingen zeker de moeite waard.” (Peter van Wijck, coördinator strategieontwikkeling bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie). Meer ervaringenEen ervaring van enkele mensen die wij hebben gecoacht


Lees hier meer ervaringen van cursisten op de onafhankelijke website www.springest.nl

Klik hieronder op de widget van Springest om de ervaringen van (oud) deelnemers te lezen. Ook kunt u hier uw eigen ervaring delen.


Enkele fragmenten uit onze evaluatieformulieren: