Met wie we samenwerken

logo-the-blue-flamingo-mediumInnovatie faciliteren
Wij werken samen met the Blue Flamingo als het gaat om de training Innovatie Faciliteren. Een eendaagse zeer praktische training die in gaat op de stappen van het innovatieproces en concrete werkvormen aanreikt voor innovatie.

 


LEGO Serious Play
We vragen Zin in de Zaak als we LEGO Serious Play willen inzetten bij het gezamenlijk vinden van de betekenis in de organisatie van thema’s als  ‘samenwerken’ of ‘resultaatgerichtheid’. Samen faciliteren we bijzondere interactieve bijeenkomsten met LEGO Serious Play, Gamification of Clean Language.


Digitaal brainstormen
Spilter, de meetingsoftware specialist voor bijvoorbeeld digitaal brainstormen. We bieden samen de training Digitaal Faciliteren aan. Een combinatie van meetingsoftware en een faciliteer-training.


Storytelling
StoryDiggers is voor ons dé partij als het gaat om storytelling voor organisaties. Zij helpen diverse bedrijven en merken hun boodschappen op verhalende wijze over te brengen naar klanten of medewerkers.

 


Serious fun in bijeenkomsten
Het doel van More Balls Than Most is om door middel van humor, energie en interactie bij te dragen aan interactieve bijeenkomsten. Voorbeelden zijn een energieke opening, een verdiepend intermezzo of een verrassende afsluiting.

 


Logo-nlMaterialen voor bijeenkomsten
Wij raden belangeloos  de materialen van Neuland van harte aan. Pinwanden, stiften en papier voor workshops en trainingen.


De International Association of Facilitators (IAF) is de beroepsvereniging voor facilitators. In ons boek bespreken we de IAF competenties van de facilitator. De IAF competenties zijn een belangrijk uitgangspunt voor onze trainingen.