Wie zijn we?

Hartelijk Gefaciliteerd bestaat sinds 2008, dus al10 jaar! Wij zijn een organisatie-adviesbureau, facilitatie- en trainingsbureau. Gedeeld eigenaarschap is waar het over gaat als mensen succesvol willen samenwerken. Wij weten hoe je dit creëert in projecten en verandertrajecten. Waar wij komen laten we ‘een andere way of working’ achter over samenwerking in complexe omgevingen, waar veel partijen een rol spelen. Wij leiden mensen op in het interactief (samen-)werken.

Wij werken samen met onafhankelijke, zelfstandige ervaren senior facilitators en trainers die met net zoveel passie en plezier de visie van interactief veranderen uitdragen als wij.  Ons kernteam is klein. De flexibele schil is groot zodat we altijd maatwerk kunnen leveren en geen ‘verplichte winkelnering’ hebben bij wie dan ook, omdat dat jouw belang niet dient. Onze klanten zijn zeer divers. Kijk hier voor een overzicht van onze klanten.

Annet Noordik

Annet Noordik is oprichter en eigenaar van Hartelijk Gefaciliteerd. Slimme mensen hebben meestal geen slimme meetings en werken niet vanzelfsprekend slim samen. Er is vaak geen eigenaarschap of versnipperd eigenaarschap. En dat levert gebrek aan focus en resultaat op.” Dit boeit mij mateloos. Haar drijfveer komt vanuit haar tenen én vanuit het hart om bij te dragen aan betere samenwerking in teams, groepen en organisaties. Zij ontwerpt en faciliteert interactieve bijeenkomsten van 5 – 500 mensen en traint mensen in dit vakgebied.  Zij is voormalig IAF-bestuurslid en Certified Professional Facilitator (CPF) door het IAF International Association of Facilitators). En auteur van Hartelijk Gefaciliteerd (Vakmedianet, 2008). Tel: 06  55 70 50 82

Yvonne Lemmens

Yvonne is partner bij Hartelijk Gefaciliteerd. Zij is dagvoorzitter, facilitator, trainer, bedrijfseconoom en adviseur Human Resource Development. Haar motto is ‘involvement creates commitment’. Echt eigenaarschap maakt dat iets gaat vliegen. Daarvoor heeft Hartelijk Gefaciliteerd een aanpak die werkt. Zij staat voor bijeenkomsten met impact.

Yvonne ontwerpt en faciliteert in verandertrajecten en ook losse bijeenkomsten. Daarnaast is zij een zeer ervaren trainer in het interactief leren werken met groepen. Zij is lid van de International Association of Facilitators, de IAF. Tel: 06 12 96 31 07