Wie zijn we?

Hartelijk Gefaciliteerd bestaat sinds 2008. Wij zijn een organisatie-adviesbureau, facilitatie- en trainingsbureau. Gedeeld eigenaarschap is waar het over gaat als mensen succesvol willen samenwerken. Wij weten hoe je dit creëert in projecten en verandertrajecten. Waar wij komen laten we ‘een andere way of working’ achter over samenwerking in complexe omgevingen, waar veel partijen een rol spelen. Wij leiden mensen op in het interactief (samen-)werken.

Wij werken samen met onafhankelijke, zelfstandige ervaren senior facilitators en trainers die met net zoveel passie en plezier de visie van interactief veranderen uitdragen als wij.  Ons kernteam is klein. De flexibele schil is groot zodat we altijd maatwerk kunnen leveren en geen ‘verplichte winkelnering’ hebben bij wie dan ook, omdat dat jouw belang niet dient. Onze klanten zijn zeer divers. Kijk hier voor een overzicht van onze klanten.

Annet Noordik

Annet Noordik is oprichter en eigenaar van Hartelijk Gefaciliteerd. Slimme mensen hebben meestal geen slimme meetings en werken niet vanzelfsprekend slim samen. Er is vaak geen eigenaarschap of versnipperd eigenaarschap. Of er is sprake van een onderstroom die afleidt van de focus op inhoudelijke taak. “Goed analyseren en diagnosticeren wat de bedoeling is en van daaruit een veranderaanpak ontwikkelen kenmerkt mij.” Haar drijfveer komt vanuit haar tenen én vanuit het hart om bij te dragen aan betere samenwerking in teams, groepen en organisaties. Zij ontwerpt en faciliteert interactieve bijeenkomsten van 5 – 500 mensen en traint mensen in dit vakgebied.  Zij is voormalig IAF-bestuurslid en Certified Professional Facilitator (CPF) door het IAF International Association of Facilitators). En auteur van Hartelijk Gefaciliteerd (Vakmedianet, 2008). Telefoon: 06  55 70 50 82

Yvonne Lemmens

Yvonne is partner bij Hartelijk Gefaciliteerd. Zij is facilitator, trainer, en adviseur Human Resource Development (HRD). Haar motto is ‘involvement creates commitment’. Echt eigenaarschap maakt dat iets gaat vliegen. Zij staat voor bijeenkomsten met impact. Yvonne ontwerpt en faciliteert interactieve bijeenkomsten voor het samenwerken aan complexe vraagstukken waarbij meerdere partijen betrokken zijn met een diversiteit aan kennis, ervaring en belangen. Daarnaast is zij een zeer ervaren trainer in het ontwerpen en faciliteren van interactieve (online) bijeenkomsten. Ze heeft als HRD profsessional een liefde voor leren. Zij is lid van de International Association of Facilitators.
Telefoon: 06 12 96 31 07

Andrea Neugebauer

Andrea verzorgt de backoffice activiteiten voor Hartelijk Gefaciliteerd. Zij is in haar element als door haar inzet alles achter de schermen feilloos verloopt. De bevlogenheid en het specialisme van Annet en Yvonne bij Hartelijk Gefaciliteerd maakte haar enthousiast over dit bedrijf en de mogelijkheden. Eén van haar overtuigingen is dat iedereen z’n leven lang blijft leren en zich blijft ontwikkelen. Daar levert ze graag (indirect) een bijdrage aan. Om dat goed te kunnen doen blijft ze graag op de hoogte van nieuwe manieren van werken, systemen en online tools. Haar doel is om alle processen op de achtergrond soepel en efficiënt te laten lopen zodat anderen kunnen doen waar ze goed in zijn en er ook ruimte is voor het persoonlijk contact. Telefoon: 06 20 71 28 15

Met wie werken wij samen?

Als je interactief wilt ( leren) werken met groepen ben je bij ons aan het goede adres! Bij bieden als bureau een zeer compleet palet aan diensten en trainingen op dat vlak. Wij werken tijdens onze trainingen samen met enkele zeer ervaren trainers en tijdens faciliteer-opdrachten met partijen die hun sporen hebben verdiend met het ontwerpen en begeleiden van interactieve bijeenkomsten en ons aanvullen qua specialisme. Hier tref je een overzicht aan van onze samenwerkingpartners.