Deelnamekosten en algemene info

Aanvangsniveau

Onze trainingen worden gevolgd door HBO-ers en academici. Onze trainingen zijn vrij toegankelijk voor een ieder die dit niveau heeft door opleiding en/of werkervaring.

Deelnamekosten open en online trainingen

In onderstaande tabel een overzicht van de prijzen van onze open en online trainingen.

Voor in-company trainingen werken wij met prijzen per dag of dagdeel. Inhoudelijke en prijs-informatie daarover is opvraagbaar bij annet@hartelijkgefaciliteerd.nl
Telefoonnummer: 06 55 70 50 82.

TrainingAantal dagenPrijs excl btw
Training Online Bijeenkomsten Faciliteren3 x 2 uurEUR 475,00
Deel 1 - Ontwerpen van Interactieve Bijeenkomsten1EUR 645,00
Deel 2 - Werkvormen voor Interactie1EUR 645,00
Deel 3 - Groepsdynamica - Grip op de Onderstroom1EUR 645,00
Training Slim Online OverleggenVideotraining van 1 uurEUR 45,00

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Bij de trainingen het Ontwerpen van Interactieve Bijeenkomsten en Werkvormen voor Interactie is een exemplaar van ons boek Hartelijk Gefaciliteerd – Interactief Veranderen in de Praktijk inbegrepen. Heb je het boek al, dan ontvang je een korting van EUR 20,- op de trainingsprijs.

Curriculumkorting

De trainingen Ontwerpen van Interactieve Bijeenkomsten, Werkvormen voor Interactie en Groepsdynamica – Grip op de Onderstroom tezamen vormen het curriculum van Faciliterend Leiderschap. Meer daarover op deze pagina. Bij inschrijving voor dit curriculum betaal je EUR 1.735,- in plaats van EUR 1.935,- (excl. BTW). Bovendien levert dit curriculum van drie trainingen je het certificaat op voor the Foundation of Facilitative Leadership.

De curriculumkorting geldt bij deelname aan de trainingsdagen binnen één jaar.

Facturatie en betaling

Je ontvangt de factuur direct na inschrijving. Onze betalingstermijn is 30 dagen en in elk geval voor aanvang van de training.

Algemene voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden