Deelnamekosten en algemene info

Aanvangsniveau

Onze trainingen worden gevolgd door HBO-ers en academici. Onze trainingen zijn vrij toegankelijk voor een ieder die dit niveau heeft door opleiding en/of werkervaring.

Deelnamekosten open en online trainingen

In onderstaande tabel een overzicht van de prijzen van onze open en online trainingen.

Voor in-company trainingen werken wij met prijzen per dag of dagdeel. Inhoudelijke en prijs-informatie daarover is opvraagbaar bij annet@hartelijkgefaciliteerd.nl
Telefoonnummer: 06 55 70 50 82 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

TrainingDuurPrijs excl btw in EURMax deelnrs
Deel 1 - Ontwerpen van Interactieve Bijeenkomsten1645,008
Deel 2 - Werkvormen voor Interactie1645,008
Deel 3 - Groepsdynamica - Grip op de Onderstroom1645,008
Training Slim Online OverleggenVideotraining van 1 uur45,45 N.v.t.

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Bij de trainingen het Ontwerpen van Interactieve Bijeenkomsten en Werkvormen voor Interactie is een exemplaar van ons boek Hartelijk Gefaciliteerd – Interactief Veranderen in de Praktijk inbegrepen. Heb je het boek al, dan ontvang je een korting van EUR 20,- op de trainingsprijs.

Curriculumkorting

De trainingen Ontwerpen van Interactieve Bijeenkomsten, Werkvormen voor Interactie en Groepsdynamica – Grip op de Onderstroom tezamen vormen het curriculum van Participatief Leiderschap. Na afloop ontvang je het Certificaat Participatief Leiderschap. Meer daarover op deze pagina.

Bij inschrijving voor dit curriculum betaal je EUR 1.775,- in plaats van EUR 1.935,- (excl. BTW). De curriculumkorting geldt bij deelname aan de trainingsdagen binnen één jaar.

Springest en leerportalen intern

Al onze trainingen staan ook op Springest en wij zijn opgenomen op het leerportaal van vele organisaties. Interesse om onze trainingen op te nemen op uw leerportaal? Bel Annet Noordik op 06-55 70 50 82 of neem contact op via ons contactformulier.

Facturatie en betaling

Je ontvangt de factuur direct na inschrijving. Onze betalingstermijn is 30 dagen en in elk geval voor aanvang van de training.

Algemene voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden