Reacties cursisten op driedaagse training

Op 9 december 2013 heeft weer een mooie groep cursisten het driedaagse curriculum afgerond*. Zij ontvingen daarom het deelnamecertificaat Foundation of Facilitative Leadership. Dit keer bestond de groep uit projectmanagers en adviseurs uit de wereld van IT, gemeentelijke en provinciale overheid en verzekeringen. Zij kozen ervoor zichzelf de tijd te gunnen zich (verder) te ontwikkelen in het slimmer werken met groepen.

* je kunt zowel kiezen voor deelname aan het hele curriculum van drie dagen of en keuze maken uit de drie trainingen.
 

Hieronder kun je  reacties van diverse deelnemers lezen

Certificaatuitreiking 9 december 2013

 

Comments

 1. workshop 3-daagse gevolgd. Erg leerzaam. Je merkt bijna niet dat je een oefening aan het doen bent. Dat is goed verweven in het programma, het voelt vertrouwd en je krijgt gelijk feedback/tips. Het fotoverslag wat volgt is ook altijd fijn. Aanrader!

 2. Lea Albers zegt

  Drie hele leerzame dagen gehad in een vertrouwde omgeving met inspirerende mensen! En nu ‘vlieguren’ maken! Jeroen, Annet en Gunilla bedankt, het was top!

 3. Suzanne Klein Schiphorst zegt

  Erg genoten van de 3 daagse training van Annet, Gunilla en Jeroen! Voel me enorm gesterkt door de energie, de werkvormen, de andere deelnemers. 2014 wordt het jaar van het faciliteren wat mij betreft! Succes iedereen met het ontwerpen en geven van workshops.

 4. Dick Passchier zegt

  Faciliteren is meer dan zorgen voor een laptop en een beamer. Het is een serieus vak, dat je niet in een achternamiddag leert. De training geeft je een overzicht van de vele mogelijkheden; je leert het vak in de praktijk. Verder is de training heel intensief, soms confronterend en uiterst interactief.
  En natuurlijk: zonder deskundige trainers geen vruchtbare training. Chapeau.

 5. Wilma Wobben zegt

  Een top training waarbij heel wat tools voor je eigen gereedschapskistje worden aangereikt om workshops, trainingen en vergaderingen te faciliteren. Op een interactieve en plezierige manier is de training verzorgd door Annet, Gunila en Jeroen. En dit alles met een mooie groep mensen. Voor dit alles mijn hartelijke dank!

Speak Your Mind

*