Training Slim Online Overleggen met energie en resultaat

Hoe word jij een topper in online overleggen? Wij bieden jou een compleet en concreet vijfstappenplan voor het creëren van een teamspirit tijdens ieder online overleg.  Alles op een rij, compleet en compact. Naast de e-learning modules ontvang je DIRECT na inschrijving het e-boek met werkvormen voor Slim Online Overleg. 

Deze training geeft iedereen die samenwerkt op afstand en daarbij moet overleggen en afstemmen via online tools concrete handvatten over hoe je een online overleg begeleidt. Gebaseerd op onze 15-jaar lange ervaring in het werken met groepen.

Ik wil me nu inschrijven ➤

Voor wie is deze training?

Leid jij online overleg? Wil je dat slimmer doen, met meer resultaat en energie? Wil jij concrete handvatten voor het voorbereiden, begeleiden en de follow-up van online afstemmen? Wil jij niet alles zelf hoeven uitzoeken hoe slim online overleggen met energie en resultaat gaat, maar in korte tijd dé handvatten krijgen zodat jij en jouw collega’s met resultaat én energie de online meeting beëindigen? Dan is deze training iets voor jou.

Dé voorwaarde voor ieder succesvol overleg is gedeeld eigenaarschap en echte betrokkenheid. Ook online. Wij bieden jou hiervoor een aanpak in vijf stappen. 

Jouw resultaat na deze training

  • Alles op een rijtje: helderheid, overzicht en een structuur die werkt voor een online overleg: het opstarten, verdiepen en afronden.
  • Eenvoudige generieke software tips voor jouw online meeting.
  • Hoe je een suf online overleg voorkomt, en teamspirit en betrokkenheid creëert met eenvoudige online werkvormen voor het opstarten, een poll, een brainstorm, goede besluitvorming en afronding.
  • Hoe je ervoor zorgt dat besluiten opgevolgd worden, duidelijk zijn en helder belegd.
  • Je krijgt handige tips, do’s en don’ts.

Tijdens een ‘gewoon’ overleg, waar je elkaar ontmoet, kan communicatie al lastig zijn. Bij online overleg is dit een extra uitdaging.

Hoe zit dat? De meerderheid van onze communicatie is non-verbaal. Tijdens online overleggen kun je jouw antenne hiervoor niet gebruiken. Dat is dus een hele andere beleving! Iemand kan allang ‘offline’ zijn zonder dat jij het door hebt….

In deze training krijg je inzichten en praktische tips die je direct tijdens het volgende online overleg kunt toepassen. 

Je wilt niet teveel in één keer, dus doseren we dit in verschillende online lessen, die je kunt volgen in jouw tempo wanneer jou dit uitkomt.

Schrijf je NU in en ontvang DIRECT ons e-boek met werkvormen voor ieder slim online overleg, mét energie en resultaat! 

Download gratis e-boek met ons 5-stappenplan

Maak nader kennis met onze benadering door het gratis e-boek waarin we de 5-stappen voor slim online overleggen toelichten. Dat is dus niet het e-boek met werkvormen (deze ontvang je direct na inschrijving). In dit e-boek gaan we in op de belangrijkste principes van ieder goed en slim online overleg en tips per stap uit het 5-stappenplan. Het e-boek laat je vast kennis maken met onze stijl en benadering als voorproefje op de training. Je kunt dit e-boek ‘De magie van slim online overleggen‘ ontvangen door hieronder jouw mailadres in te vullen.

Ontvang gratis e-boek
De 5 gouden tips voor slim online overleggen.

dit veld niet invullen s.v.p.

Inhoud en prijs van deze online training

De complete online training kost NU SLECHTS € 55,- incl. BTW. Je kunt direct online afrekenen of een factuur ontvangen.

In 7 compacte videolessen (van in het totaal 1 uur) komen de volgende onderwerpen aan bod:
1. DE STRUCTUUR VAN EEN ONLINE OVERLEG

• De basisprincipes van ieder goed online overleg.
• Het Hartelijk Gefaciliteerd vijfstappenplan voor slim online overleg.
• Handige agenda-template voor de online vergadering.
• De rol van de online voorzitter.

2. TIMEMANAGEMENT EN SLIMME WERKVORMEN
• De check-in: slim opstarten met iedereen aan boord.
• Manieren om gedragen besluiten nemen.
• Resultaten vastleggen, hoe doe je dat?
• Samen goed online afronden: de check-out.

3. E-BOEK MET WERKVORMEN VOOR SLIM ONLINE OVERLEG
• Werkvormen om een overleg goed op te starten
• Werkvormen om informatie te delen, op te halen of besluiten te nemen
• Werkvormen om een overleg goed af te ronden
• Energizers voor online overleg

4. AGENDA-TEMPLATE VOOR IEDER SLIM ONLINE OVERLEG

5. HANDOUTS BIJ IEDERE ONLINE LES

Online training PLUS persoonlijk advies gewenst?

Je kunt er ook voor kiezen de online training te combineren met een tweetal online sessies waarin ik jou persoonlijk advies geef en jouw vragen beantwoord waar jij mee zit. Het kan zijn dat er iets speelt in een team wat je graag bespreekt. Of er is een belangrijk project waarbij iets niet helemaal loopt zoals je wenst als het gaat om afstemming en overleg. Of je wilt juist een nieuwe samenwerking goed starten en je vraagt je af hoe je dit online kunt doen.

Als je geïnteresseerd bent in de online training INCLUSIEF deze online persoonlijke coaching, stuur mij dan een contactformulier. Dan neem ik daarna contact met jou op om hierover verder afspraken te maken. Je kunt de online training INCLUSIEF een tweetal persoonlijke adviesgesprekken met mij doen voor de prijs van € 255,- excl. btw.

 


Ik wil me nu inschrijven ➤

Ervaringen van cursisten

Lees hier meer ervaringen van cursisten op de onafhankelijke website www.springest.nl

Klik hieronder op de widget van Springest om de ervaringen van (oud) deelnemers te lezen. Ook kunt u hier uw eigen ervaring delen.