TWEE bloeiende bomen – samen uit elkaar

Jeroen Blijsie en Annet Noordik maken een nieuwe stap.

De afgelopen jaren hebben we met heel veel plezier en energie samengewerkt. We hebben tal van teams gefaciliteerd en professionals het vak van faciliteren en het visualiseren mogen bijbrengen.

Vanuit onze activiteiten zijn er twee bloeiende bomen ontstaan: Hartelijk Gefaciliteerd en The Visual Connection.

Vanaf 1 juni 2017 zal Annet aan het roer staan van Hartelijk Gefaciliteerd. Jeroen Blijsie gaat zich volledig richten op The Visual Connection.

We wensen elkaar een bloeiende toekomst toe!

Hartelijk Gefaciliteerd – interactief veranderen in de praktijk

De inhoud krijgt vleugels als deze van de mensen is. Gedeeld eigenaarschap krijg je door op een interactieve manier met de essentie van een groep mensen aan de slag te gaan. Met energie naar resultaat! Samenwerking verbeteren. We begeleiden groepen naar resultaat en leiden mensen daarin op. We noemen dit faciliteren. Of noem het: participatief projectmanagement, verbindend leiderschap of interactief veranderen in de praktijk. Met oog voor de onderstroom en wat er écht toe doet. Zodat het klopt. Kom naar de inspiratiesessie om te bekijken wat jij kunt of wilt met faciliteren in jouw werk.

The Visual Connection – together we get the picture

Biedt trainingen en opleidingen in zowel visualisatie als het faciliteren van interactieve meetings. Daarnaast verzorgen de facilitators en coaches van The Visual Connection diverse vormen van (graphic) facilitation voor visievorming, strategische planning, procesverbetering en teambuilding. Tevens specialist op het gebied van whiteboard movies. Kortom: gebundelde kracht van faciliteren en visualisatie. Meer informatie: www.thevisualconnection.nl.

 

Speak Your Mind

*