Inspiratiesessie via interactie naar resultaat!

InspiratiesessiesWil je eigenaarschap? Gedragen resultaten? Dan is het handig te weten hoe je interactie tot stand brengt. In een interactieve sessie van drie uur leiden we je langs de highlights van hoe je interactie realiseert. Reacties van deelnemers.

We geven deze inspiratiesessie ook in-company en passen de bijeenkomst aan op uw wensen. Het scheelt reistijd en we kunnen extra goed aansluiten bij de organisatiecontext en de individuele deelnemersvragen. In de reacties die we krijgen noemen mensen het wel eens een minitraining. Bent u daarin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

https://vimeo.com/117918081

Tijdens de inspiratiesessie komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe krijg je interactie in je team of groep en gedeeld eigenaarschap?
  • Hoe ontwerp je een interactieve meeting?
  • Wat moet je kunnen om interactie te begeleiden?
  • Hoe zet je materialen goed in tijdens interactieve meetings?
  • Dit alles is (vanzelfsprekend) interactief waardoor je meteen een aantal breed-toepasbare werkvormen ervaart en daarmee je gereedschapkist aanvult.

Inspirator

Annet Noordik, Eigenaar van Hartelijk Gefaciliteerd en auteur van het gelijknamige boek, geeft met veel plezier en enthousiasme deze inspiratiesessie. “Ik heb er zelf altijd enorm veel plezier in! Het levert verrassend mooie gesprekken op met deelnemers die komen uit allerlei verschillende organisaties. En er is altijd ruimte voor specifieke vragen en een persoonlijk praatje.”

Locatie

De inspiratiesessie wordt gegeven op onze zeer goed bereikbare en sfeervolle trainingslocatie Seats2meet in Utrecht CS.

Datum en duur

De eerstvolgende inspiratiesessie vindt plaats op 17 oktober 2017 en is van 14.00-17.00 uur. De koffie en thee staat klaar vanaf 13.30 uur.

Kosten

De kosten van deelname aan de inspiratiesessie zijn €50,- exclusief btw * voor locatie en catering. Als je daarbij een exemplaar van ons boek Hartelijk Gefaciliteerd! wilt ontvangen kan dat, dan sturen wij dit toe zodra je je hebt ingeschreven. Ons boek kost €42,50. Dit boek zal bezorgd worden op het door jou opgegeven adres. Voor de sessie en het boek tezamen betaal je geen €92,50 maar krijg je een korting en betaal je €79,50. (Hier komt eventueel alleen nog de btw bij voor de inspiratiesessie, als je niet bent vrijgesteld van btw). Neem je deel aan de inspiratiesessie en wil je geen boek dan zijn de kosten daarvan dus €50,- exclusief btw.*

*Dankzij onze registratie bij het CRKBO kunnen wij overheids- en onderwijsinstellingen en sommige stichtingen zonder btw factureren.

Inschrijven voor de inspiratiesessie die plaats vindt op 17 oktober (De velden met een * zijn verplichte velden)

 

Ervaringen van cursisten

Lees hier meer ervaringen van cursisten op de onafhankelijke website www.springest.nl

Klik hieronder op de widget van Springest om de ervaringen van (oud) deelnemers te lezen. Ook kunt u hier uw eigen ervaring delen.