Innovatie Faciliteren

Training Innovatie faciliteren – Innoveren met structuur en creativiteit!

light bulbs sketched on chalkboard Many small ideas make a big oneWil je innovatieve concepten, diensten, producten ontwikkelen? Wil je weten hoe je erachter kunt komen wat jouw klanten écht nodig hebben? Vraag je je af hoe je de betrokkenen in een JA-EN houding krijgt? Op zoek naar creatieve werkvormen? Neem dan deel aan de training ‘Innovatie Faciliteren’.

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De vijf stappen van het innovatieproces:
  • Welke tools en werkvormen kan ik per stap toepassen?
  • Hoe krijg ik mensen in een JA-EN mindset met een open vizier?
  • Je ontvangt tijdens de training het naslagwerk Blueprint voor innovatie, een naslagwerk.

Voor wie?  De training is voor (beleids-)adviseurs, projectleiders, marketeers, trainers, teamleiders, managers en alle anderen die klantgericht willen innoveren met structuur, creativiteit en impact.

Aanpak en duur van de training? De training is interactief, zoals u gewend bent van Hartelijk Gefaciliteerd. Alles wat je leert pas je ter plekke al toe (learning by doing) zodat je direct na de training het geleerde makkelijker kunt implementeren in jouw eigen praktijk. De training duurt 1 dag.

De trainer is Marjolein van Eersel, ervaren Innovatie facilitator en trainer. Door ons zorgvuldig geselecteerd op haar kennis en praktijkervaring met het innoveren en haar senioriteit als trainer en facilitator. Zij heeft haar eigen bureau the Blue Flamingo, van waaruit zij groepen faciliteert en trainingen geeft op het gebied van creativiteit en innovatie.

Locatie Deze training bieden wij nu alleen aan als in-company. De training kan in heel Nederland op een zelf gekozen locatie worden gegeven.

Groepsgrootte een aanpak Deze training geven wij aan groepen van 6-12 deelnemers. De training heeft een zeer interactief karakter. Tijdens de training ga je aan de slag met je eigen praktijk-case. Daarom werken wij met kleine groepen.

Belangstelling Als u belangstelling heeft voor deze training neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bel Annet Noordik op 06-55 70 50 82

Deelnemers over de training

 “Deze training laat je nadenken over de mogelijkheden om innovatie toe te passen in jouw werkgebied op een manier die bij jouw praktijk past.” “Dankzij deze training ben ik met een andere blik naar dingen gaan kijken. Innoveren kan in hele kleine dingen zitten en op allerlei niveaus binnen de organisatie worden toegepast, van receptie tot directie.”“Deze training heeft me handvaten gegeven om teams beter te begeleiden om te innoveren. Het toepassen van het proces en de instrumenten op een concreet voorbeeld heeft het begrip sterk verhoogd. Ook ben ik me bewust van het belang van de mindset en gedragingen en hoe ik mensen daarin kan stimuleren.” Meer ervaringen van cursisten

Ervaringen van cursisten

Lees hier meer ervaringen van cursisten op de onafhankelijke website www.springest.nl

Klik hieronder op de widget van Springest om de ervaringen van (oud) deelnemers te lezen. Ook kunt u hier uw eigen ervaring delen.