Overige diensten

Schermafbeelding 2013-11-12 om 13.28.28Sinds 2004 geven wij open en in-companytrainingen. Gemiddeld gewaardeerd door cursisten met een 9,0. Je leert over het ontwerpen van interactieve bijeenkomsten, werkvormen en groepsdynamica. En je hebt de mogelijkheid het certificaat Foundation of Facilitative Leadership te behalen.

Aanvangsniveau

De trainingen zijn het meest geschikt voor mensen met enige tot veel ervaring in het werken met groepen.

Locatie

De open trainingen wordt gegeven op onze trainingslocatie Seats2meet in Utrecht CS.

Prijzen

Naast trainingen verzorgen wij:

 

Coaching en intervisie

Wij geven begeleiding in de vorm van coaching en intervisie voor het ontwerpen en faciliteren van interactieve bijeenkomsten. Door deze ‘learning on the job’ aanpak blijf jij aan het roer, wij denken mee. Jij faciliteert, wij helpen en ondersteunen waar nodig zodat jij krachtiger voor de groep staat.

 

Facilitator pools

Wij ondersteunen organisaties bij het opzetten en ontwikkelen van interne pools van facilitators. Wij hebben hierin ondersteuning gegeven aan onder meer het CBS en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Wij weten wat erbij komt kijken om een pool op te zetten en deze goed te laten functioneren in een organisatie.

Wie deden er zoal mee?

Medewerkers van onder meer onderstaande organisaties hebben deelgenomen aan onze trainingen. Het betreft een variëteit aan functies, onder andere projectleiders, scrum masters, beleidsmedewerkers, adviseurs en trainers.

Klantlogos