Overige diensten

Schermafbeelding 2013-11-12 om 13.28.28Wij zijn experts in het creëren van eigenaarschap door interactieve bijeenkomsten te ontwerpen. En wij leiden anderen op dit te kunnen door het geven van open trainingen en in-companytrainingen. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,0. Je leert over het ontwerpen van interactieve bijeenkomsten, werkvormen en groepsdynamica. En je hebt de mogelijkheid het certificaat Foundation of Facilitative Leadership te behalen.

Naast het ontwerpen en faciliteren van interactieve bijeenkomsten en het geven van training bieden wij de volgende diensten:

Coaching en intervisie

Wij geven begeleiding in de vorm van coaching en intervisie voor het ontwerpen en faciliteren van interactieve bijeenkomsten. Door deze ‘learning on the job’ aanpak blijf jij aan het roer, wij denken mee. Jij faciliteert, wij helpen en ondersteunen waar nodig zodat jij krachtiger voor de groep staat.

Facilitator pools

Wij ondersteunen organisaties bij het opzetten en ontwikkelen van interne pools van facilitators. Wij hebben hierin ondersteuning gegeven aan onder meer het CBS en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Wij weten wat erbij komt kijken om een pool op te zetten en deze goed te laten functioneren in een organisatie.

Onze klanten

Medewerkers van onder meer onderstaande organisaties hebben deelgenomen aan onze trainingen. Het betreft een variëteit aan functies, onder andere projectleiders, scrum masters, beleidsmedewerkers, adviseurs en trainers. Een totaaloverzicht van onze klanten vindt je op deze pagina. 

Klantlogos