Samenwerking met de Betekenaar: experts in visualiseren

Hoe kun je tekenen inzetten als communicatiemiddel in overleggen, workshops en trainingen? Onze partner de Betekenaar is expert op het gebied van visualiseren in meetings. wij werken sinds enkele maanden samen met de Betekenaar Omdat visualiseren onlosmakelijk verbonden is met faciliteren.

Vlnr: Yvonne Lemmens en Annet Noordik van Hartelijk Gefaciliteerd, Marjolein van Braam Morris, Corine Matser en Selma Koopman van de Betekenaar.

 

De missie van De Betekenaar: “Van tekenen de tweede moedertaal maken, omdat we elkaar dan beter begrijpen.” En daar vinden wij elkaar. Want elkaar beter begrijpen, het goede gesprek voeren, samen tot gedragen resultaten komen in overleggen en workshops, dat is waar het ons allebei om gaat. De trainingen van De Betekenaar vormen een geweldige aanvulling op onze trainingen over het faciliteren van interactieve bijeenkomsten. We zien dat mensen die leren faciliteren daarna vaak graag willen leren visualiseren of andersom.

De training die we onder de aandacht willen brengen is de online cursus Begrijpend tekenen & visueel communiceren. Bij deze training leer je thuis online de beginselen van het visualiseren.

PROOST! Op goede interactieve en goed gevisualiseerde meetings en bijeenkomsten, face-to-face en online!

Speak Your Mind

*