Online training Begrijpend Tekenen & Visueel Communiceren

Leer de basis van visueel communiceren en begrijpend tekenen.

Tekenen is leuk en creatief maar vooral heel erg nuttig. Denk hierbij aan het visualiseren van een project, het presenteren van een project of een groepsproces visueel ondersteunen. Dit is géén cursus om leuk te leren tekenen, dit is een cursus om tekenen functioneel in te zetten.

Dit leer je

Je leert o.a.:

  • Tekenen.
  • Symbolen bedenken en tekenen.
  • Sketchnotes maken.

Voor wie is deze online cursus?

Voor mensen die effectiever willen communiceren. Vooral als je een idee met meer helderheid en impact wil overbrengen. Om specifiek te zijn, dit is voor: communicatiemensen, consultants, trainers, coaches en teamleiders.

Na afloop

Aan het eind van de cursus kun je tekenen, visueel communiceren en weet je waarom tekenen zo goed werkt. Je zet de juiste tools in, je hebt een grote symbolenbibliotheek en je bent in staat om je idee visueel te maken.

Praktische informatie

De cursus bestaat uit videolessen, downloads en opdrachten. Die je in je eigen tempo volgt. Je doet opdrachten, plaatst die in de community en je geeft elkaar feedback.

Door wie

Deze online cursus en de inschrijving ervan wordt volledig verzorgd door onze partner ‘De Betekenaar’.

Klik hier om je ervoor in te schrijven ➤

De Betekenaar is onze samenwerkingspartner voor Visuele trainingen. Voor een In-company vraag over deze training en andere visuele trainingen neem rechtstreeks contact op met De Betekenaar.

Ervaringen van cursisten

Lees hier meer ervaringen van cursisten op de onafhankelijke website www.springest.nl

Klik hieronder op de widget van Springest om de ervaringen van (oud) deelnemers te lezen. Ook kunt u hier uw eigen ervaring delen.