Reviews inspiratiesessies

Schermafbeelding 2013-11-12 om 13.28.28Wil je slimmer leren werken met groepen in interactieve meetings? Hartelijk Gefaciliteerd geeft regelmatig een inspiratiesessie van drie uur waar iedereen aan mee kan doen.

Alle info vind je op deze pagina. Reacties van deelnemers tref je hieronder aan (of als je deelgenomen hebt, kun je je reactie hieronder delen).

Comments

 1. Niek Jetten zegt

  Erg waardevolle opfris van workshoptechnieken. Bruikbaar in mijn eigen cases en ook leuk om mensen te ontmoeten die met dezelfde veranderingsmethodiek aan de slag zijn.

  • Jeroen Blijsie zegt

   Dank je wel voor je reactie, Niek! Dit is precies wat we willen bereiken: opfrissen, praktisch bruikbare tips en elkaar ontmoeten voor nog meer inspiratie. Want als deelnemers leer je ook van elkaar. Ook de reacties van de anderen na afloop van de sessie waren erg leuk om te horen. Meer inspiratie vind je trouwens ook in onze twee/driewekelijkse blogs.

 2. Het was een fijne bijeenkomst waarin verschillende werkvormen de revue passeerden.
  Ook het delen van ervaringen onder de groepsgenoten was waardevol.
  Het enthousiasme van Annet en Jeroen werkt aanstekelijk.
  Smaakt naar meer!

 3. Jeroen en Annet,
  Dank voor de leuke inspiratiesessie. Hoewel de moderatiemethode en materialen me bekend zijn. Gaf het me toch weer nieuwe ideeën. De sfeer in de groep was meteen los na de leuke kennismakingswerkvorm. Die ga ik onthouden om zelf ook te gebruiken. Ook de samenwerking en het contact met de andere deelnemers was waardevol. Jullie ervaring en enthousiasme maakten dat het een zinvolle en prettige ochtend was.
  groet,
  Monique

 4. Jeroen en Annet, dank jullie wel voor een prettige inspiratieochtend! Door de verschillende werkvormen, die zijn langsgekomen, hebben we nieuwe en frisse ideeën gekregen om onze eigen workshops nog beter te maken. De sfeer was gelijk ontspannen, de workshop is laagdrempelig, maar wel op het juiste niveau. Jullie onderlinge dynamiek en chemie werkt aanstekelijk! Het is duidelijk zichtbaar en voelbaar als deelnemer dat jullie plezier hebben in wat je doet. Complimenten!
  Groeten,
  Nicolette & Sabine (PEPERS&PIT)

 5. Hartelijk dank voor de inspirerende middag! Al de volgende dag kon ik enkele tips toepassen bij een vergadering. En inderdaad, als een bijeenkomst goed gefaciliteerd is, komt er meer uit de groep, kom je sneller tot beslissingen en acties en komt iedereen energieker uit de bijeenkomst. Reden genoeg om me in te schrijven voor de cursus.

Speak Your Mind

*