Interactief Presenteren op Congressen

Herken je dit? Tijdens een presentatie ga je meteen de inhoud in. Het is vooral eenrichtingsverkeer en je maakt geen gebruik van interactieve werkvormen.Plaatje 2 bij deel 1 - slimmer vergaderen Dat kan anders! Wil je als presentator de ‘beklijffactor’ van je verhaal vergroten? En interactie met je publiek hebben? Vraag je je af hoe je op een leuke manier opstart, verdiept en afrondt? Neem dan deel aan de compacte training ‘Interactief Presenteren op Congressen’. Je krijgt tips, do’s en dont’s die je altijd van pas komen als je iets te presenteren hebt.

Download hier alvast de checklist voor interactief presenteren. 1 A4tje boordevol tips voor presenteren met impact!

De training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Hoe bouw je een goede presentatie op (opstarten, verdiepen, afronden)?
  • Welke werkvormen kun je tijdens een presentatie toepassen?
  • Tips, do’s en don’ts uit de praktijk van de trainer.

Voor wie?

De training is voor adviseurs, projectleiders, beleidsmedewerkers, trainers, teamleiders en managers en alle anderen die met meer energie resultaat willen bereiken met hun presentaties.

Aanpak en duur van de training

De training is compact, concreet en interactief. Tijdens de training ga je aan de slag om jouw presentatie interactiever te maken. Afhankelijk van het doel van de training en de doelgroep is deze training één dagdeel of twee dagdelen.

Open inschrijving in-company

Open-inschrijving in-company is een variant die we steeds vaker toepassen: dat wil zeggen dat de training intern bij een organisatie wordt aangeboden en iedere deelnemer zich inschrijft voor de training via ons. Wij handelen alles administratief af en sturen de factuur naar iedere individuele deelnemer. Zo ontzorgen wij u van het beschikbaar moeten zijn van een grote groep deelnemers intern dan wel een trainingsbudget voor een groep. Via onze contactpagina kunt u aangeven belangstelling te hebben, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Of u belt Annet Noordik op: 06-55 70 50 82.

Deelnemers over de training

“Een hele handige, compacte training. Ik kon het geleerde meteen toepassen tijdens mijn eerstvolgende presentatie.” “Het effect was dat zowel ik als mijn publiek met meer energie de zaal uit liep. En dat ik interactie had met mijn publiek op een natuurlijke wijze, waardoor mijn verhaal beter aansloot en beter beklijfde”. “Ik zag eerst op tegen de presentatie die ik moest geven op een congres. Na de training niet meer. Tijdens de training heb ik de manier waarop ik begin, interactie creëer tijdens mijn verhaal en hoe ik afrond direct geïntegreerd”.

Ervaringen van cursisten

Lees hier meer ervaringen van cursisten op de onafhankelijke website www.springest.nl

Klik hieronder op de widget van Springest om de ervaringen van (oud) deelnemers te lezen. Ook kunt u hier uw eigen ervaring delen.