Hartelijk Gefaciliteerd bestaat 5 jaar!

We keken elkaar aan, gaven een knipoog, proostten met champagne en zeiden: gefeliciteerd, Hartelijk Gefaciliteerd bestaat 5 jaar! Lees in deze blog over de FEESTAANBIEDING

Lees hieronder over het feest en een mooie aanbieding voor deze gelegenheid. De volgende blog geeft je weer veel tips over het faciliteren.

Op 7 oktober bestond het boek en het bedrijf Hartelijk Gefaciliteerd precies vijf jaar. “We zijn trots op en blij met ons succes. Ons trainingscurriculum dat leidt tot het certificaat voor the Foundation of Facilitative Leadership staat als een huis. Mensen kiezen ervoor om opgeleid te worden als facilitator, omdat dit juist nu helpt om mensen effectief in beweging te krijgen. Last van de economische crisis? “Voor ons is het een kans. Wij leiden veel mensen in-company op en helpen organisaties zo hun eigen pool van facilitators  te creëren. Zo besparen zij op de inhuur van externe facilitators. Adviseurs, teamleiders, (project)managers, beleidsmedewerkers, P&O-ers en communicatiespecialisten zien dat faciliteren een belangrijke competentie is om succesvol te werken met groepen.”

Opleidingsbudget op? Geen probleem, betalen mag ook in 2014.

Wil je eerst eens nader met ons kennis maken? Dat kan, tijdens de inspiratiesessies op 15 november in Nieuwegein. Je gaat sowieso naar huis met enkele praktische werkvormen op zak!

Afbeelding blog 16 okt 2013 taart met boekFeestaanbieding! Iedereen die zich in na 15 oktober en uiterlijk 31 december 2013 inschrijft voor een trainingsdag ontvangt het boek ‘Faciliteren zonder Omwegen’ cadeau. Schrijf je je in voor het curriculum van drie trainingen, the Foundation of Facilitative Leadership, dan krijg je daarbij nog eens een gratis exemplaar van ons boek Hartelijk Gefaciliteerd (winkelwaarde € 54,50).

Workshopmaterialen Goede materialen zijn ook voor mensen die werken met groepen belangrijk. Wij staan in voor de materialen van Neuland. Zeer goede en degelijke, prachtige materialen om mee te werken. We hebben enkele mooie materiaalpakketten samengesteld met korting.

Met onze partners zijn wij in staat in allerlei verandertrajecten effectief te interveniëren met teams of groepen van mensen.

Afbeelding bij blog 16 okt 2013 champagneWil je eens rustig nalezen hoe-het-allemaal-zo-gekomen-is met? Dat lees je hier

“Proost!! Op naar de volgende vijf jaar!

Speak Your Mind

*