Ervaringen met onze coaching

Naast onze trainingen begeleiden wij individuen in hun persoonlijke ontwikkeling in faciliterend leiderschap. Een van onze coachees, adviseur bij Alphabet International, schreef het volgende:

“Ik heb ongeveer een jaar lang on the job coaching mogen ervaren onder begeleiding van Jeroen.

Bij iedere afspraak werden de onderwerpen besproken waar ik de periode daarvoor tegenaan was gelopen. Dit was voor mij een prettige manier van werken omdat de onderwerpen hierdoor op een praktische manier benaderd konden worden. De besproken onderwerpen varieerden van de voorbereiding van verschillende te faciliteren workshops, creatieve werkvormen tot verschillende groepsdynamica onderwerpen die voor en na de sessies naar boven kwamen.

Daarnaast heb ik de verschillende cursussen gedaan die Hartelijk Gefaciliteerd aanbiedt.

Jeroen heeft een prettige manier van werken en was in staat om mij de juiste spiegel voor te houden om zelf de juiste antwoorden te vinden. Ook kon hij mij de juiste inzichten geven in terugkerende patronen die mij blokkeren in mijn persoonlijke groei.”


 

Wij hielpen Camiel van Damme een aanpak te vinden voor zijn strategiesessie bij het Ronald McDonaldhuis. Camiel is personeelsbemiddelaar bij ShareBusiness en Dutch Leadership Trail.

“In 2014 waren we met de Dutch Leadership Trail te gast bij het Ronald McDonald Sophia huis in Rotterdam. Indrukwekkend hoe ouders/gezinnen hun leven proberen in te richten terwijl hun kind (veelal) voor het leven vecht in het ziekenhuis. En voor alle directeuren in de Trail was het inspirerend om te zien en te horen hoe het Ronald McDonald Huis georganiseerd is en draait op vrijwilligers. En uiteraard gaf ik graag gehoor aan de vraag van Monique de Bree, manager van het huis, of ik op mijn beurt weer een bijdrage kon leveren aan de strategiedag met hun bestuur. Omdat voorbereiding het halve werk is, ben ik om tafel gaan zitten met Jeroen Blijsie om het draaiboek goed door te nemen en te bepalen hoe we visueel en praktisch alle input van sprekers en bestuursleden konden oogsten. En dat is gelukt! Dus mede dankzij de support van Jeroen ligt er nu een mooi document waar bestuur, management, medewerkers en vrijwilligers de komende jaren mee verder kunnen. Dank voor je bijdrage Jeroen!”