Dank je wel voor je inschrijving!

Automatische bevestiging ontvangen?
Je ontvangt nu een automatische bevestigingsmail. Je bent alleen ingeschreven als je deze bevestiging per e-mail hebt ontvangen. In het geval je deze niet hebt ontvangen, check dan je spambox of schrijf je in vanaf een andere computer (bv thuis). Mogelijk verhindert de ict-beveiliging de ontvangst van deze bevestigingsmail. Mocht het niet lukken kun je ons even mailen op office@hartelijkgefaciliteerd.nl.

Intake
Als je nu even tijd hebt, vul dan hier direct je intakeformulier in. Dan weten wij wat meer van jouw achtergrond en motivatie om mee te doen met de training(en). Je kunt het ook later doen; je vindt daarvoor een link in de bevestigingsmail.

Inspiratie
Vanaf nu ontvang je automatisch onze periodieke inspiratieblogs als je je hiervoor niet al zelf had aangemeld via de homepage van onze website. Hierin praktische tips over het slimmer bereiken van resultaat met focus en energie in groepen: tips, do’s en dont’s en interactieve werkvormen. Je ervoor afmelden is eenvoudig, onderaan de tekst van iedere blog.

We zien ernaar uit je (weer) te ontmoeten!

Het team van Hartelijk Gefaciliteerd