Aanpassingen open trainingen i.v.m. Corona

Op basis van de RIVM-richtlijnen hanteren wij deze regels bij onze open trainingen:

Voorlopig geven wij, tot de zomer, onze trainingen alleen online, om gehoor te geven aan de de oproep om zoveel als mogelijk vanuit huis te werken. Hoe graag wij ook face-to-face trainingen zouden willen geven. We dragen op deze wijze graag ons steentje bij aan het RIVM-beleid.

Als het weer kan en mag, dan gelden de volgende richtlijnen voor de open trainingen op onze fijne, ruime trainingslokatie in Utrecht:

  • We waarborgen 1,5 meter afstand dus geven training in kleinere groepen. Dat betekent nóg meer ruimte voor interactie en het stellen van vragen.
  • We hebben een hele prettige en gezellige ruim-opgezette vaste trainingsruimte die deze mogelijkheid biedt: een ruime opstelling en toch ook sfeer.
  • Je kunt onze open trainingslocatie Seats to Meet in Hoog Catharijne in Utrecht heel goed per OV en auto bereiken, zodat jij kunt kiezen hoe je wilt komen.
  • Onze trainingslocatie heeft allerlei voorzorgsmaatregelen genomen die passend zijn gezien Corona.
  • De trainingstijden zijn 10.00 – 17.00 uur zodat je gedeeltelijk wellicht buiten de spits kunt reizen op de heenweg, natuurlijk afhankelijk waar je vandaan komt.