Visueel Faciliteren

Wil je meer visueel werken als facilitator? Wil je mooiere flipovers? En gebruik maken van symbolen of een praatplaat tijdens een bijeenkomst? Tijdens de training Visueel Communiceren leer je hoe je jouw eigen verhaal en dat van anderen visueel kunt weer geven met behulp van visuele taal.

De training wordt gegeven in een kleine groep met alle ruimte om te oefenen. Je zult versteld staan van je eigen kunnen.

De training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De basis-tekenvaardigheden eigen maken
  • Flip-overs mooier en aantrekkelijker maken
  • Het leren tekenen van mensen en begrippen die passen binnen jouw context (je eigen visuele ABC)
  • Het leren maken van een krachtige praatplaat
  • Na afloop ontvang je handige links, tools en downloads
  • En GRATIS enkele video’s die jou inspireren en blijven stimuleren te tekenen

Voor wie? De training is bedoeld voor mensen die graag meer gebruik willen maken van beeldtaal tijdens het faciliteren van bijeenkomsten. Omdat je weet dat dit krachtig is en de groep helpt verhelderen waarover het gaat.

Aanpak van de training We werken met 6 tot 12 deelnemers zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht en individuele vragen. Je gaat zelf veel aan de slag en zult verbaast zijn van je eigen kunnen. Je krijgt tips en aanwijzingen om jouw volgende stap in het visualiseren te kunnen zetten.

Deelnemers blij met praatplaat als gespreksleidraad voor een sessie


Locatie en tijd
De training wordt gegeven bij de Strategiefabriek Utrecht en is van 10.00 – 17.00 uur.

Kosten
Een prijsoverzicht van deze training vind je op deze pagina

Data en inschrijven
Via het inschrijfformulier

Trainer De trainer is Jefta Bade, ervaren facilitator en trainer in visueel denken. Door ons zorgvuldig geselecteerd op zijn passie voor, kennis van en praktijkervaring met het visualiseren. Hij is zo iemand bij wie het uit zijn tenen komt. Hij is authentiek en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk.

Deelnemers over de training “Geweldig!” “Ontzettend energiek en leuk.” “We hebben zoveel praktische tools mee gekregen en mijn platen zien er nu heel veel beter uit. En ze communiceren beter!” “Prachtig hoe ik nu handvatten en structuur heb om mijn aantekeningen en flipover presentaties visueel te maken. Heel bruikbaar!” Meer ervaringen van cursisten

Ervaringen van cursisten

Lees hier meer ervaringen van cursisten op de onafhankelijke website www.springest.nl

Klik hieronder op de widget van Springest om de ervaringen van (oud) deelnemers te lezen. Ook kunt u hier uw eigen ervaring delen.