In-company trainingen en overige diensten

Schermafbeelding 2013-11-12 om 13.28.28Sinds 2004 geven wij open en in-companytrainingen. Gemiddeld gewaardeerd door cursisten met een 8,9. Je leert over het ontwerpen van interactieve bijeenkomsten, werkvormen en groepsdynamica. En je hebt de mogelijkheid het certificaat Foundation of Facilitative Leadership te behalen.

Aanvangsniveau

De trainingen zijn het meest geschikt voor mensen met enige tot veel ervaring in het werken met groepen.

Locatie

De open trainingen wordt gegeven op onze trainingslocatie Seats2meet in Utrecht CS.

Prijzen

Naast trainingen verzorgen wij:

Inspiratiesessies

In een sessie van twee en een half uur verzorgen wij in uw organisatie op een zeer interactieve manier de basics van het faciliteren en diverse direct toepasbare werkvormen. Wordt als zeer verfrissend ervaren en kan goed dienen als oriëntatie op een mogelijke maatwerktraining.

Coaching en intervisie

Wij geven, vaak in aanvulling op onze trainingen, intensieve begeleiding in de vorm van coaching en intervisie.

Themabijeenkomsten

Enkele keren per jaar organiseren wij themabijeenkomsten met elke keer een specifiek thema, bijvoorbeeld groepsdynamica of het faciliteren van business process designsessies.

Facilitator pools

Wij ondersteunen organisaties bij het opzetten en ontwikkelen van interne pools van facilitators. Wij hebben hierin ondersteuning gegeven aan onder meer het CBS en het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Wie deden er zoal mee?

Medewerkers van onder meer onderstaande organisaties hebben deelgenomen aan onze trainingen. Het betreft een variëteit aan functies, waaronder met name projectleiders, beleidsmedewerkers, adviseurs en trainers.

Klantlogos