Wie zijn we?

Hartelijk Gefaciliteerd bestaat sinds 2008, dus bijna 10 jaar! Wij zijn een organisatie-advies, facilitatie- en trainingsbureau. Annet is de oprichter en eigenaar. Yvonne Lemmens is sparringpartner van Annet, voor alles wat het bureau aan gaat. Wij werken samen met een ervaren facilitators en trainers passend bij de opdrachtgever en het vraagstuk en met deze partijen.

Annet Noordik

Annet Noordik is oprichter en eigenaar van Hartelijk Gefaciliteerd. Slimme mensen hebben meestal geen slimme meetings. “Dat boeit mij mateloos. Essentie * Interactie = Resultaat. Het EI van…..succesvol samenwerken. Het is zo eenvoudig. Maar om een slim proces te ontwerpen waardoor de inhoud optimaal tot zijn recht komt is nog niet zo eenvoudig.” Haar drijfveer komt vanuit haar tenen én vanuit het hart om via dialoog bij te dragen aan betere samenwerking in de breedste zin van het woord. Zij ontwerp en faciliteert interactieve bijeenkomsten van 5 – 500 mensen en traint mensen in dit vakgebied.  Zij is voormalig IAF-bestuurslid en Certified Professional Facilitator (CPF) door het IAF International Association of Facilitators). En auteur van Hartelijk Gefaciliteerd (Vakmedianet, 2008). Tel: 06  55 70 50 82

Yvonne Lemmens

Yvonne is dagvoorzitter, facilitator, trainer, bedrijfseconoom en adviseur Human Resource Development. Haar motto is ‘involvement creates commitment’. Zij staat voor bijeenkomsten met impact. Yvonne adviseert over de aanpak of begeleidt (faciliteert) zelf bijeenkomsten. Yvonne is lid van het netwerk Gave Dingen Doen Dit is een netwerk van facilitators die zich inzet om mensen met een maatschappelijk relevante vraag te ondersteunen door het organiseren van brainstormsessies. Zij is lid van de International Association of Facilitators, de IAF.
Tel: 06  12 96 31 07